lunes, 3 de junio de 2013

VISITA DELS MESTRES DEL PROJECTE COMENIUS-aspecte musical

Hola sóc la Laura de l’Escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana i ara us explicaré la meva experiència pel que fa a gaudir d’un dia amb els mestres i alumnes del Comenius.
En primer lloc, mentre esperàvem que arribessin, estàvem tots els alumnes asseguts en filera al pati, molt emocionats i impacients. Quan van arribar, vam ballar el galop tradicional de Catalunya i després varen fer un “ pica-pica ” .
Seguidament, els alumnes de Cicle Superior ( 5è i 6è ) els vam acompanyar a una visita guiada per la nostra escola i a continuació els hi vàrem ensenyar diferents llocs del poble.
Finalment, quan vam acabar de veure el poble vàrem anar a la Llar de Jubilats de Vila-sana i allí va ser on uns quants alumnes van tocar els nostres instruments, com ara: el violí, el piano, la guitarra i el contrabaix. Jo, vaig tocar una peça per a piano en un teclat.
Tots els que vam participar ens ho vam passar d’allò més bé!
El Jordi, La Isona i la Mariona van tocar unes peces molt boniques, aqui teniu un moment en que el Jordi tocava l'himne del Barça.

LA ISONA VA SER LA  MÉS PETITA.
La Mariona amb el seu contrabaix
També van tocar el seu instrument els nois i noies d’Itàlia, un alumne ens va tocar el violí, l’altre la guitarra i una alumna tocava el piano. 
Aquest dia, tots els alumnes de l’escola ens ho vam passar genial! 
Segur que tothom el voldria tornar a repetir perquè va ser un dia en el que ens vam sentir molt, molt europeus!.















No hay comentarios:

Publicar un comentario